| 08.01.2016

Nya visitkort – så här beställer du nya visitkort från Juvenes

Anvisningar för nya visitkortsbeställning

Vi har bytt vårt partnerbolag för tryckeri från årsskiftet. Samtidigt har vi passat på att uppdatera Hankens visitkort en aning. Nu finns alla tre ackrediteringar med och den mest centrala informationen samlad på framsidan. Dessutom finns det ett eget fält där du kan föra in din akademiska titel frivilligt. Det är också det enda fältet där fonten inte är låst till versaler.

Precis som tidigare finns det separata botten på svenska och engelska samt för Helsingfors och Vasa. Ifall du behöver både svenska och engelska visitkort kan du beställa av bägge varianter. Se bara till att välja rätt mall i menyn då du fyller i dina uppgifter.

Beställning

Beställning av visitkort sköts elektroniskt med hjälp av Juvenes elektronisk databas Korttipaikka. I första hand är det institutions- eller enhetssekreteraren som sköter beställningarna då du behöver visitkort. Kontakta dem då du behöver nya kort.

Här hittar du mer detaljerad information om beställning av visitkort. Om du har frågor gällande visitkorten så kan du när som helst kontakta info@hanken.fi.