| 19.06.2019

Hankens årsberättelse 2018 publicerad

Hanken Svenska handelshögskolans årsberättelse 2018 finns nu tillgänglig elektroniskt via Hankens webbplats. Årsberättelsen erbjuder dig en översikt över höjdpunkterna i vår verksamhet under fjolåret.

Året 2018 befäste på många sätt Hankens position som en internationellt konkurrenskraftig handelshögskola. I och med att vi förnyade den internationella kvalitetsstämpeln, EQUIS, strax innan jul 2017, tillhör Hanken fortsättningsvis den exklusiva skara på 1% av världens högskolor som har en trippelackreditering. Utöver detta fick vår forskning internationell erkänsla då den rankades som tionde bäst i världen gällande citationsfrekvens i U-Multirank.

Hanken fortsätter att vara en attraktiv studieplats för motiverade, ambitiösa och internationellt inriktade studenter. Vi har ytterligare förbättrat förutsättningarna också för internationella studenter att välja Hanken då våra första egna studentbostäder började byggas. Vi är dessutom stolta över att ett nytt steg i digitaliseringen av undervisningen har möjliggjort att 3000 studenter i 130 länder kunnat ta del av vår första Massive Open Online Course, Principles of Service Management.
Läs den svenska elektroniska årsberättelsen här.Om du vill ha årsberättelsen i tryckt format, kontakta info@hanken.fi. Vi svarar även gärna på frågor.