| 09.12.2022

Hanken Venture Studio introducerar 'The Playground'

Är du intresserad av att starta ditt eget företag men vet inte hur du ska börja? Har du en kan-göra-attityd? Är du baserad i Helsingfors? Då är The Playground någonting för dig! Ansök nu till vårens 2023 acceleratorprogram.

Vad? Ett 16-veckors acceleratorprogram utformat för att ta dig från idé till OY & första försäljning.

När? Sista veckan i januari 2023 till och med sista veckan i maj 2023 med veckomöten på tisdagar kl. 16-18

Var? Hanken Venture Studio, belägen i Hankens campuskällare i Helsingfors

För vem? Alla baserade i Helsingfors som vill börja göra! Detta program är designat för förstagångsentreprenörer som behöver struktur, inspiration och kunskap för att ta sin idé till försäljning. Du behöver inte ha en idé för att komma med. De enda kraven är att du kommer med en kan-göra-attityd och är villig att lägga 6-10 timmar/vecka på programmet. Vi kommer att anta de 10 "bästa" teamen, med hög nivå av motivation och engagemang. Vi bryr oss mindre om idéer och kvalifikationer och söker mer arbetsmoral och vilja att lära.

Förväntningar? Vi träffas varje vecka för workshops på tisdagar under två timmar med talare/coacher/mentorer. Du kommer att paras ihop med en mentor som träffar dig 2 gånger i månaden. I övrigt arbetar du på din egen tid och slutför öppna uppgifter varje vecka. Du bör räkna med att lägga ner 6 till 10 timmar/vecka för att föra din idé framåt.

Vad får du ut av att gå med? En snabb idé till MVP-struktur, tillgång till Hanken Business Lab & Venture Studio (en vacker samarbetsplats med gratis kaffe och många andra resurser), en-mot-en-coaching, en personlig mentor, rabatterade mjukvarupaket, tillgång till Helsinki Campus Incubators program (dvs. 7 universitets resurser), och peer-to-peer-stöd.

Hur ansöker jag? Fyll i denna TypeForm - det går snabbt! Vår ansökningstid är öppen från och med NU fram till 15.1.2023. 

Om du blev intresserad, vänligen kontakta Lexi Lobdell via e-post [alexandra.lobdell@hanken.fi] eller via HankenX Slack. Vi kommunicerar vanligtvis på HankenX Slack-kanalen där vi lägger ut information om entreprenöriell aktivitet på Hanken (evenemang, talare, nätverk, etc), så att gå med i kanalen här är det enklaste sättet för att engagera sig.

På samma sätt kan man följa oss på Instagram (@Hanken_X), Facebook och LinkedIn