| 22.05.2023

Hanken & SSE Executive Education rankas på 17:e plats i världen av Financial Times som en del av SSE

Som en del av Handelshögskolan i Stockholm (SSE) förblir Hanken & SSE den bästa leverantören av ledarskapsutbildning i Nordeuropa i den årliga Financial Times rankningen.

Den prestigefyllda rankningen mäter kvaliteten på program och kurser som tillhandahålls av handelshögskolor och andra institutioner runt om i världen. SSE Executive Education, som Hanken & SSE Executive Education är en del av, säkrade första platsen i Nordeuropa och 17:e plats i världen, baserat på kriterierna kvalitet, programinnehållets relevans samt deltagarnas diversitet och kvalitet. Hanken & SSE erbjuder program inom ledarskap och ekonomi som riktar sig till chefer och experter som vill förbättra och förnya sina färdigheter och kunskaper.

Hanken & SSE är mycket nöjda med rankningen, som återspeglar företagets engagemang att leverera högkvalitativa utbildningsprogram för chefer som uppfyller behoven hos moderna företagsledare. Programmet ger deltagarna möjlighet att lära sig av ledande experter inom sina respektive områden samtidigt som de nätverkar med kolleger från andra företag.

Hanken & SSE:s VD för Executive Education, Marc Hinnenberg, kommenterade rankningen:

- Vi är stolta över att bli erkända som en av de främsta leverantörerna av fortbildning i världen. Ett stort tack går till våra kunder. Denna rankning återspeglar det hårda arbetet och engagemanget hos vår SSE-familj som består av personal, experter och deltagare för att skapa en dynamisk och engagerande inlärningsmiljö. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda innovativa och effektiva utbildningsprogram för chefer i många år framöver.

Rankning för öppna program        
#13 av 75 deltagande skolor                       

Rankning för skräddarsydda program
#26 av 75 deltagande skolor

Kombinerad rankning
#17 av 50 deltagande skolor

Läs mera på Financial Times webbsidor: FT Executive Education rankning Opens in new window

Mera information:
Marc Hinnenberg
VD
Hanken & SSE Executive Education
marc.hinnenberg@hankensse.fi
+358 40 515 7710