| 31.05.2018

Hanken Research Day 2018 – call for contributions

Hanken Research Day ordnas i år 15.11.2018 – nu är det dags att boka datumet och meddela om du vill bidra med att berätta om din forskning!

Målet med Research Day är att dela den forskning vi gör här på Hanken till kolleger och studerande vid Hanken, samt andra intressenter. Man kan delta som talare, sessionsordförande, bidra med en poster till en poster session, eller rätt och slätt som deltagare.

Vi hoppas nu att kolleger från alla institutioner, ämnen och karriärskeden ska ställa upp och presentera sin forskning. Det viktigaste kriteriet för att ställa upp är att du är villig att berätta om din pågående eller nyligen publicerade forskning. Detta är även ett ypperligt tillfälle att få nya idéer till forskning av dina kolleger!

Preliminär anmälan för presentatörer 30 juni 2018.

Vänligen meddela oss per epost till research@hanken.fi om du vill bidra som talare eller delta med en poster. I det här skedet räcker det med en rubrik och några meningar som beskriver vad du kommer att presentera. För att kunna gå vidare med planeringen skulle vi uppskatta svar senast den 30 juni 2018.

Om du har frågor om dagen får du gärna skriva till Mathias Björklund på epostadressen research@hanken.fi.

Varmt välkommen att vara med och skapa Hankens omtyckta forskningsdag!