| 07.05.2024

Du Hankens nya officiella studentambassadör?

studentamba24.png
Hanken söker nu studenter som på uppdrag av Hanken fungerar som officiella studentambassadörer.

Studentambassadörsjobbet går ut på att via olika externa kanaler representera Hanken och Hankens studenter. Uppdraget går bland annat ut på att delta på mässor, online-webinar, Öppet hus evenemang och Högskoledagen. Under dessa evenemang så är du på plats för att berätta om studierna på Hanken och om dig själv samt inspirera våra gäster eller åhörare att söka till Hanken. Till uppgiften kan även höra att hålla Instagram takeovers eller att producera Tiktok material.

Förutom den fina uppgiften att få representera din högskola så får du även arvode för de uppdrag du deltar på. Vidare får du värdefull erfarenhet av att hålla presentationer, tala inför andra, sälja och vanan av att kunna tackla situation som situation. Du får en utbildning av Hanken under hösten om allt du behöver kunna.

Att vara studentambassadör ger dig även en unik möjlighet att lära dig mer om Hanken och du får ett nytt socialt sammanhang där du får träffa nya människor. Vi söker personer från både Helsingfors och Vasa samt med alla olika bakgrunder! Vi uppmuntrar alla att vara i kontakt med låg tröskel och vi hoppas på att du vill vara med och se till att Hanken även i framtiden har det fina söktryck som vi har nu och de senaste åren.

Är du redo att ta dig en denna ärofyllda uppgift vid sidan av studierna? Kul! Fyll i denna blankett senast 31.5.2024 så hör vi av oss till dem vi väljer att gå vidare med.

Vid frågor kontakta alina.anderson@hanken.fi.