| 21.08.2020

Öppna universitetets Snabbledspaket fortsättningsvis populärt

Platserna för Snabbledspaketet i både Helsingfors och Vasa fylldes på bara några minuter då anmälningen öppnade förra veckan. Snabbleden ger möjlighet att bli antagen till Hanken på basis av god studieframgång, utan inträdesprov.

Bland dem som anmält sig finns främst unga, men också Hankenalumner och andra vuxenstuderande har hittat utbudet av högklassiga kurser i ekonomi på Öppna universitetet.

Sammanlagt 140 nya studerande har tagit emot sin plats till Snabbledspaketet i Helsingfors och i Vasa inleder 10 personer sina studier i höst. Även om intresset var stort, så lyckades Hanken erbjuda en plats åt alla som var intresserade av Snabbleden. Med beaktande av det pressade ekonomiska läget till följd av coronapandemin, beslöt högskolan att bära sitt samhällsansvar och sänkte priset till Snabbleden samt erbjuder alla andra kurser gratis.

De mest eftertraktade kurserna vid Öppna universitetet utöver Snabbledspaketet är alla kurser på grundkursnivå. På ämnes- och fördjupad nivå är intresset speciellt stort för företagsledning, entreprenörskap, marknadsföring och finansiell ekonomi.

Mera information om öppna universitetet hittar du här. Opens in new window