Webbinarium - studera ämnet nationalekonomi på Hanken

Plats
Online
Natikka webbinarium
Med anledning av den nya direktantagningen till ämnet nationalekonomi, så arrangerar Hanken ett webbseminarium tisdag 8 december kl.16.30-17.30 med fokus på hur det är att studera nationalekonomi på Hanken.

Under seminariet får du höra Hankens egna studerande berätta om studierna i ämnet nationalekonomi, och du har även chans att ställa frågor till dem.
 
Vänligen anmäl dig till webbseminariet genom denna blankett: https://forma.hanken.fi/lomakkeet/1920/lomakkeet.html senast måndag 7.12 kl.15.00. Vi kommer sända ut länken till webbseminariet per mejl dagen innan seminariet. 
 
Webbseminariet ordnas via Teams. Du behöver en dator med internetuppkoppling och hörlurar för att kunna delta. Du kommer inte att behöva kamera eftersom deltagarna inte kommer att synas under evenemanget. Mikrofon är inte heller nödvändigt, eftersom alla frågor kan ställas skriftligt i chatten.

Evenemanget är öppet för alla.
 
Mer info om den nya direktantagningen till ämnet nationalekonomi finns på Hankens hemsida. Eventuella frågor om webbseminariet och antagningen till Hanken kan riktas till Hankens ansökningsservice på ansokan@hanken.fi .