Ekonombrevsutdelning för utexaminerade 2021

Plats
Helsinki
Rum
Festsalen
Ekonombrevsutdelning 2021 Banner
Den solenna ekonombrevsutdelningen är en tillställning för alla som under det gångna året blivit ekonomie magistrar. Nästa ekonombrev delas ut fredagen den 26 november 2021 kl. 17 i Hankens festsal i Helsingfors.

Program 
Om du blivit eller blir magister vid Hanken i Helsingfors eller Vasa under 2021 får du i oktober en inbjudan till ekonombrevsutdelningen 26 november 2021.

Nyblivande ekonomer samlas senast kl 16.30 i Maxen för instruktioner om akten. Solenna akten med talaren och ekonombrevsutdelningen börjar kl 17.00 i Festsalen och tar ca 1.5 timmar. 

Efter akten bjuder högskolan på ett glas mousserande vin i Foajén.

Gäster
Varje nyutexaminerad får bjuda in 1-2 personer att närvara vid den solenna akten. Dessa gäster behöver inte anmäla sig och samlas senast kl 16.50 i Festsalen.
 

Supé
Efter den solenna akten intas supé kl 19.30 på restaurang Metropol, Sanduddsgatan 14. Supén är enbart för de nyutexaminerade och Hankens personal.

Under supén serveras en trerätters festmåltid med tillhörande drycker. Efter supén blir det dans. Restaurangen stänger kl 02.

Kostnader till supé är € 79. Betalningen till supén sker i samband med anmälan. Förhandsbetalning krävs för fullbordad anmälan. Observera att sista datum för anmälan är 14.11.2021.

Klädsel
Klädkoden högtidsdräkt innebär frack eller mörk kostym för de manliga nyutexaminerade och aftonklänning för de kvinnliga nyutexaminerade. För de nyutexaminerades gäster vid den solenna akten är klädseln fri och kan gärna anpassas till tillställningens festliga natur.

Kontakt
Vid eventuella frågor eller om du blivit utexaminerad 2021, men inte fått en inbjudan kontakta oss via e-post: ekonombrev@hanken.fi