Eget kapital, men andras pengar

Date
Place:
Vaasa
Room
Cella Nova, Övretorget 2, Vasa
Företag behöver pengar för att växa, men vad är värt att tänka på när man söker finansiering? Affärsänglar och riskfinansiärer har man hört om, men vågar man ta in dem i företaget? Det här är två bland många andra frågor som kommer att diskuteras onsdagen 27:e november kl. 18-20 vid Hanken i Vasa.

På plats är två personer med gedigen erfarenhet av att finansiera växande bolag. Till att börja med, affärsängeln Kaj Rönnlund, som är delägare i många finländska bolag. Kaj fick redan år 2014 FiBANs pris för årets affärsängel-exit, och sedan dess har farten bara ökat. Men hur tänker en affärsängel? Kom och diskutera med Kaj för att få svar på den frågan.

På plats är också Christoffer Häggblom, även han svenskösterbottning, men med bas i Stockholm där han är grundare och managing partner inom Rite Ventures. Det är ett bolag som investerar i såväl Sverige som Finland och har bl.a. investerat i Verkkokauppa.com. Christoffer är en riskfinansiär, men hur tänker de? Är de som affärsänglarna eller helt annorlunda? Det finns bara ett sätt att få reda på det; kom till vårt evenemang 27:e november.

Plats: Cella Nova, Övretorget 2, Vasa

Tid: Onsdagen 27 november kl. 18-20

För vem: Hanken-alumner och studerande

Arrangörer: Hanken Business Lab, Vasa – HankenEs – HankFinance

Bjuds på traktering så anmäl er gärna senast 25:e november till jan.sten@hanken.fi

 

Välkomna!