Webbinarium med färska forskningsresultat: Privatinvesterares ansvarsfullhet i Finland

Plats
Online
Tutkimustulosten julkistuswebinaari: yksityissijoittajien vastuullisuus Suomessa
Enligt Hanken Svenska handelshögskolans färska undersökning har generation Y och kvinnor en viktig roll i att det blir allt vanligare med ansvarsfulla investeringar. Hankens forskargrupp har tidigare i vår utfört en undersökning tillsammans med Nordnet för att kartlägga privata investerares ansvarsfullhet i Finland. Mer än 5000 respondenter ger en bra bild av hur ansvarsfulla privata investerare är. Välkommen att höra oss presentera våra forskningsresultat i ett webbinarium 11.5 kl. 9.00-10.30!

Registrera dig till webbinariet via den här länken senast 10.5. kl 12.00. Vi tar emot ett begränsat antal deltagare i anmälningsordning. Webbinariet hålls på finska, men det finns möjlighet att ställa frågor även på svenska i slutet av evenemanget.

Vi skickar en Teams-länk till evenemanget till alla anmälda dagen innan webbinariet, 10.5.2021.

Studien genomfördes som Hanken Svenska handelshögskolans vetenskapliga forskningsprojekt och leddes av biträdande professor Hanna Silvola. I forskargruppen ingick också biträdande professor Emilia Vähämaa (Hanken) och professor Bonnie Buchanan (University of Surrey, Storbritannien). Nordnet agerade som partner för att nå ut till respondenterna.

Intervjuförfrågningar och frågor gällande studien:

Hanna Silvola
Biträdande professor
Hanken Svenska handelshögskolan
Tfn +358 50 471 2536
E-post: hanna.silvola@hanken.fi