| 27.04.2017

DROPP blir Hankens första Non-profit Partner

Hanken inleder samarbete med företaget DROPP och får samtidigt sin första ideella företagspartner. Den nya partnerkategorin har skapats för att både synliggöra och möjliggöra långsiktigt samarbete med ideella organisationer.

Det första konkreta samarbetet mellan DROPP och Hanken sker under konferensen CR3+ som äger rum på Hanken den 28-29 april med temat 'Making Corporate Responsibility Useful'. Under nästa läsår kommer DROPP bl.a. att inkluderas som ett case-företag i kursen Introduction to Corporate Responsibility. DROPP kommer även att synas i partnersammanhang på Hanken, både via sin logo och via närvaro vid olika evenemang.

- Vi är stolta över att ha blivit valda till Hankens första ideella företagspartner, säger Amanda Sundell, grundare av DROPP. - Jag hoppas att vi tillsammans kan lyfta fram de starka påverkningsmöjligheter som ideella företag idag har och ser framemot att dela våra erfarenheter och kunskap inom området med andra partners och lära oss av dem.

DROPP är ett finländskt samhälleligt företag grundat av Amanda Sundell år 2014. DROPP erbjuder inhemskt och hållbart framställt källvatten till finländska konsumenter och donerar 100 % av sin vinst till förmån för Östersjön via Baltic Sea Actions Group:s arbete.

- Att instifta en ny partnerkategori för ideella organisationer är en naturlig fortsättning på Hankens val att främja samhällsansvar i våra aktiviteter. Vi är glada att DROPP, som stöder det oerhört viktiga arbetet för att skydda Östersjön, är vår första Non-profit Partner, säger Nina Olin, Hankens direktör för externa relationer och kommunikation.

Tilläggsinformation fås av Hankens koordinator för näringslivssamarbete Alexandra Lönnström (alexandra.lonnstrom@hanken.fi, 040 3521 380). Läs mer om DROPP här.

dropp.png