| 30.03.2015

Workshop i försäljning med Google 23.4

Tillsammans med Google erbjuder Karriärtjänsterna dig möjligheten att ta del av en workshop, vars mål är att ge deltagarna nödvändiga redskap som stärker de personliga försäljningsfärdigheterna samt att understryka vikten av försäljning då man engagerar sig i långsiktiga samarbetsförhållanden.

Att leverera lönsamma försäljningssiffor och konsultera kunderna ändamålsenligt, och att samtidigt upprätthålla en god nivå på kundservice och ett gott förhållande är en balansgång som professionella försäljare måste bemästra på en allt mer utmanande och tävlingsinriktad marknad.

Innehåll

Denna interaktiva workshop har utformats så att den stöder studenterna att utveckla relevanta professionella färdigheter som krävs i ett yrke inom försäljning.

Deltagarna lär sig om konsultativa försäljningsmetoder, som allt mer tar avstånd från att ”pitcha resultat”, mot att istället röra sig mot resultatdrivna samtal.

Workshoppen lär ut ett konsultativt och rådgivande försäljningssätt, som inriktar sig på att komma fram till lösningar som möter kundens behov och producerar önskade resultat. Studenterna lär sig effektiva kommunikationsmetoder som underlättar byggandet av förståelse och förtroende, att fråga de rätta frågorna och genuint lyssna på kunderna och deras behov, och att utveckla förmågan i att hantera invändningar.

Försäljningsrepresentanter från Google delar med sig av tips de lärt sig från erfarenheterna som Account Strategists för Google AdWords. Efter en session i online-marknadsföring och AdWords får studenterna applicera det lärda på riktiga caseövningar.  

Förberedelser och krav

Inga förberedelser krävs, men deltagarna förväntas vara öppna för ny kunskap, ha viljan att arbeta i team, samt ha ett intresse för försäljning eller en potentiell karriär inom branschen.

Seminariets struktur

Seminariet delas in i en interaktiv del, där de centrala begreppen inom konsultativ försäljning behandlas gemensamt, och i en praktisk del, där det lärda används i praktiken. Under den senare delen kommer de studerande att arbeta i grupper och slutligen presentera sina resultat.

Registrera dig här

 

Fler evenemang hittar du i Karriärtjänsters evenemangskalender Opens in new window