Jobba tillsammans med experter från näringslivet under intensivdagar

Share page with AddThis

Oavsett om du är redo för ett andra jobb, studerande på kandidat- eller magistersnivå, kan du plocka med dig massor av information om hur ett företag arbetar och avgöra vilket karriäralternativ som intresserar dig mest under dessa mycket interaktiva dagar.

Du spenderar 1-5 dagar på företagets kontor, upptäcker vad de gör, hur, varför och var de gör det, och vem de gör det för. Du kommer att få reda på i hur många olika riktningar en karriär inom branschen kan ta dig - hur långt du möjligen kan gå - och du kommer att kunna ställa frågor ansikte mot ansikte och därmed få ett bättre grepp om branschen.

I sällskap med likasinnade kamrater, lär du dig av proffs och rekryterare inom affärsvärlden och får en unik typ av förberedelse inför arbetslivet som är tillgänglig endast för de mest begåvade och ambitiösa studerande. Detta program kommer att öka dina chanser för anställningar och färdigheter, och förhoppningsvis ge din karriär en rivstart.

Du får chansen att arbeta på verkliga case inom olika områden tillsammans med experter från företaget. En blandning av omfattande kompetens-sessioner och workshops hjälper dig att bygga på din befintliga kompetens och kunskap med det praktiska arbetslivet i fokus. Allt detta kommer utveckla dina personliga och affärsegenskaper som arbetsgivare söker vid nyrekrytering.

Följ med Karriärtjänsters evenemangskalender för nästa intensivdag!