Evenemang: börja skapa kontakter

Share page with AddThis
Oberoende av om du ännu studerar, just blivit färdig eller kanske arbetat några år efter din utexaminering så har du säkert i något skede funderat över vad allt du egentligen kan ha möjlighet att jobba med som utexaminerad.

Karriärtjänster arbetar för att ge dig en inblick i arbetslivet redan under dina studier. På denna sida hittar du mer info om de evenemang och tillställningar du kan delta i för att komma i kontakt med arbetslivet.

Working Breakfast evenemangsserien ger dig möjlighet att under avslappnade frukosttillställningar sitta ner tillsammans med framgångsrika Hankenalumner och ta del av deras karriärerfarenheter och få goda råd inför arbetslivet.

Under regelbundet återkommande intensivdagar samarbetar Karriärtjänster med Hankens partnerföretag för att ge dig som studerar vid Hanken möjlighet att tillsammans med experter jobba med case kring olika teman. Det kan röra sig om allt från ledarskap, konsultering till företagsansvar eller försäljning. Dessa intensivdagar ordnas främst i Helsingfors (p.g.a. att partnerföretagen som erbjuder dessa möjligheter är lokaliserade där), men studerande i Vasa är naturligtvis välkomna att delta i mån av möjlighet.

arbetsliv nätverksbyggande karriärplanering