Ekonombrevsutdelningen 10.11.2017 i Helsingfors

Ekonombrevsutdelning

Den solenna ekonombrevsutdelningen är en tillställning för alla som under det gångna året blivit ekonomie magistrar. I Helsingfors delas ekonombrev nästa gång ut fredagen den 10 november 2017 kl. 17.

Anmälan

Om du blivit magister vid Hanken i Helsingfors under perioden december 2016 till och med 20 oktober 2017 är du inbjuden till ekonombrevsutdelningen 10.11.2017.

 

Personal och övriga inbjudna gäster: https://forma.hanken.fi/lomakkeet/694/lomake.html

En hälsning från andra utexaminerade

Mera information om annat program som ordnas under hösten för ekonomerna hittar du på Ekonomer 17 -gruppen på facebook

Den solenna akten

 Det är ytterst viktigt att du är på plats i tid (kl. 16.30), annars går du miste om viktiga instruktioner om hur den solenna akten går till. Efter utdelningen av ekonombrev bjuder högskolan på ett glas mousserande vin.

Gäster

Varje nyutexaminerad får bjuda in 1-2 personer att närvara vid den solenna akten. Dessa gäster behöver inte anmäla sig. Supén efteråt är enbart för de nyutexaminerade, Hankens personal samt övriga inbjudna gäster.

Supé

Efter den solenna akten intas supé på Ravintola Metropol, Sanduddsgatan 14. Under supén serveras en trerätters festmåltid med tillhörande drycker. Efter supén blir det dans. Restaurangen stänger kl 02.

Supéavgift

77€

Klädsel

Klädkoden högtidsdräkt innebär frack eller mörk kostym för de manliga nyutexaminerade och aftonklänning för de kvinnliga nyutexaminerade. För de nyutexaminerades gäster vid den solenna akten är klädseln fri och kan gärna anpassas till tillställningens festliga natur.

Frågor

Eventuella frågor om ekonombrevsutdelningen kan riktas till ekonombrev@hanken.fi