Kursutbud och anmälan

Öppna universitetet läsåret 2019-2020

ANMÄLAN TILL KURSER

Anmälan till kurserna i sommarperiod S1 (augusti) 2019 öppnar 3 juni kl.10.00 både i Helsingfors och i Vasa.

Anmälan till kurser höstterminen 2019 öppnar 7 augusti kl.10.00 både i Helsingfors och i Vasa. 

 
Kursanmälan längst ned på sidan

Nederst på denna sida hittar du den kurslista som tar dig till vår online anmälningstjänst. Genom att klicka på namnet för kursen på listan förs du över till anmälningstjänsten.

 

Materialet från höstens infosession 7.8.2018 finns i filen nedan

 

INSTRUKTIONER

Välj först ort och kursspråk, klicka på den kurs du vill anmäla dig till så flyttas du direkt till anmälningstjänsten där du fyller i de uppgifter som efterfrågas och betalar via nätbank/kreditkort. Observera att kursplatsen hålls reserverad endast en kort tid före betalningen.

Ifall kursen är fullbokad lönar det sig ställa i kö. Att köa kostar inget. Om det blir en ledig plats på kursen dit du står i kö för får du ett e-postameddelande. Du har 48 timmar tid att ta emot platsen via kön. Om du inte längre är intresserad av kursplatsen, vänligen tacka nej till platsen så följande person i kön kan få den lediga platsen.

Vill du försöka bli antagen till Hankens kandidatutbildning via öppna universitetsstudier?  Läs informationen på Bli examensstuderande via Öppna universitetet

Är du redan examensstuderande men vill läsa kurser via Öppna universitet? Du kan anmäla dig till Öppna universitetets kurser endast via anmälningstjänsten, vilket samtidigt förutsätter betalning av kursavgift.

Öppna universitetets kursplatser är i första hand reserverade för personer som inte har examensstudierätt (kandidat-, magister- eller doktor).

Därför kan du som är examensstuderande anmäla dig först fr.o.m. 15 augusti, förutsatt att det finns lediga platser kvar.

NÄR DU HAR FÅTT EN KURSPLATS

När du har fått en kursplats via anmälningstjänsten, kommer du att också registreras i Hankens studieregister samt anmälas till kursen/kurserna i weboodi.

Mera uppgifter om hur du skall få ditt användar-ID och andra praktikaliteter kommer att informeras här före terminsstart. Vi kommer också att erbjuda en Introduktion till öppna unviersitetsstudier i slutet av augusti.Exakt datum ges också här i början av augusti.

 

Du kan bekanta dig med Snabbledspaketen i följande två tabeller nedan

Snabbledspaketet i Helsingfors

Snabbledspaketen i Vasa

 

Efter kursanmälan kommer du att få ett bekräftelsemail med nyttig information. Om mailet inte verkar ha kommit, var vänlig och kontrollera även din skräppost.

 

Observera: Om du är närvaroanmäld examensstuderande vid ett annat finländskt universitet, vänligen kontakta oppna.hanken@hanken.fi innan du anmäler dig.

Öppna universitetskurser

Kursnamn
Sp
Kursdatum
Plats
Anmälan
Lediga platser
3
1.08.19 - 31.08.19
Helsingfors
från 3.6.19
3
3
1.08.19 - 31.08.19
Vasa
från 3.6.19
3
10
1.08.19 - 31.08.19
Helsingfors
från 3.6.19
3