Investera i din framtid, studera på Hanken!

På den här sidans första del hittar du allmän information om Hanken. På den nedre delen kan du klicka vidare på bildlänkar till det utbildningsprogram som intresserar just dig. Varsågod!

 

Student bakifrån som går på gatan

Ansökningstiden 

för kandidat- och magisterutbildning på svenska är 20.3 - 3.4.2019 kl. 15.00. Ansökan görs via portalen www.studieinfo.fi

Intresserad av ekonomi?

Är du intresserad av ekonomi, företag och samhälle och vill veta hur de samverkar? Hanken har över hundra års erfarenhet av undervisning och forskning inom det ekonomisk-merkantila området.

Vi ger dig banbrytande ny kunskap

Sedan starten 1909 har Hanken utvecklats till en av Nordens främsta handelshögskolor och är numera också en viktig arena för toppforskning och banbrytande ny kunskap.

Många olika program

Hos oss finns utbildningsprogram på alla nivåer, från kandidat till doktorsexamen. Dessutom kan du fortbilda dig eller dina anställda eller helt enkelt läsa enskilda kurser vid Öppna universitet.

Erkänd internationellt

Våra studerande får en internationellt erkänd och garanterat uppskattad utbildning av högsta kvalitet. Fem år efter utexaminering jobbar en tredjedel av Hankeiterna utomlands.

Hanken är synonymt med hög kvalitet

All aktivitet på Hanken präglas av hög kvalitet, integritet, öppenhet, ansvar och effektivitet. Vi har en seriös mission och en driven, ambitiös vision för framtiden som du kan läsa om här  

Frågetecken

VISSTE DU ATT

Vi satsar stort på toppforskning och det här drar du som studerande direkt nytta av. De som utbildar och de som forskar samarbetar tätt. Du får garanterat cutting edge kunskap om nyaste nytt inom ditt område på Hanken!

 

 

Klicka på bilderna nedan och läs mer om allt vi har att erbjuda dig!

 

ansökningar studier utbildning på högskolenivå