Hanken Network Day

Share page with AddThis
Årets största nätverksevenemang på Hanken!

21.9.2017

Följ oss på Facebook!


Hanken Network Day är ett forum för nätverkande bland Hankens studerande, och representanter från medverkande företag. Dagen ordnas varje år på Hanken i Helsingfors den tredje torsdagen i september. Detta år ordnas Hanken Network Day för den sjunde gången.             

                                 piktochart_95_sve.png
Dagen är ett ypperligt tillfälle för studerande att lära känna olika karriärmöjligheter, samt knyta den första kontakten till intressanta företag. För företagen är det en chans att göra ett gott intryck på möjliga framtida kolleger.

Tema: Första Intryck

Visste du att det inte tar många sekunder för en mänska att slå fast omdömen om någon annan? För att göra ett gott intryck gentemot potentiella arbetsgivare och kolleger är det därför ytterst viktigt att fundera och jobba på det intrycket du ger. Som tur kan alla lära sig att inverka på det.

Hanken Network Day är ett ypperligt tillfälle att ta det första steget och börja fundera kring hur du kan presentera dig själv på det bästa sättet. Under dagens lopp ordnas det olika sorters möten där du har chansen att utveckla och slipa på dessa talanger.

               piktochart_first_impressions_sve.png

Pre-event 14.9.

I år ordnar vi ett förberedande evenemang med coachen Alexandra Ohls från AO Coaching & Consulting redan en vecka för Hanken Network Day. Då har du har möjligheten att höra mer om hur du kan dra den största nyttan av en nätverksmässa och hur det egentligen lönar sig att nätverka till exempel just på Hanken Network Day. Professionellt nätverkande är ett av de viktigaste verktygen då du bygger din egna karriär!
Läs mer och anmäl dig här. Vänligen kom ihåg att din anmälan är bindande.

Program

               piktochart_program.png


Keynote: Arman Alizadarman_alizad_kuvaajan_nimi_mike_siren.jpg

Dagen öppnas med en inspirerande taltur av en av Finlands populäraste tv-personligheter Arman Alizad. Arman kommer att berätta om hur han har jobbat på sin karriär och nått sina drömmar i en tuff bransch.
Du kan anmäla dig här.


Snabbintervjuer

En snabbintervju liknar på många sätt ”Speed Dating” och erbjuder både dig som studerande och företaget möjligheten att se om det finns gemensamt intresse för framtida samarbete. Totallängden av intervjun är 15 minuter och du kan förvänta dig svåra frågor.
Du kan anmäla dig här från och med 6.9. kl.10.00. Vänligen kom ihåg att din anmälan är bindande.

CV Check-In

Under en CV Check-In har du möjligheten att personligen fråga om både allmänna råd för din CV-profil och specifika tips för olika typer av positioner. En CV Check-In är också ett ypperligt tillfälle för att nätverka med olika företag.
Du kan anmäla dig här från och med 6.9. kl.10.00. Vänligen kom ihåg att din anmälan är bindande.

After work och nätverksmiddag

Efter den givande dagen är det dags för mingel och nätverkande kring god dryck och mat. Vi börjar kl. 17.00 på Torget med skumvin och speed networking och fortsätter kvällen på Casa med en nätverksmiddag kl. 18.00.
Alla företag och startups som deltar i Hanken Network Day får vara med gratis på middagen, så som också kring 30 studerande.
Anmälan öppnar 6.9. kl.10.00 och stänger då platserna är tagna. Du kan anmäla dig här. Kom ihåg att din anmälan är bindande.

Prislista och anmälan för utställare

Hanken Premium partners: 0 €. Anmäl dig här.
Hanken Partners och Branding Partners: 0 €. Anmäl dig här. 
Hanken-startups (Foajéns balkong): 0 €. Anmäl dig här. 
Icke-Hanken startups (Foajéns balkong): 500 € + moms. Anmäl dig här.
Icke-partners: 2000 € + moms. Anmäl dig här.

-10% med deltagande i en aktivitet*
* = Under dagen ordnar vi tilläggsaktiviteter i samband med mässan, t.ex. CV Check-Ins och Snabbintervjuer som utställarna kan ta del av. 

Vi är redan medpartnerlogon_till_websidan.png

Se hurudan stämningen var på Hanken Network Day 2016

Frågor?
Tveka inte att kontakta Karriärtjänster på careerservices@hanken.fi om du har några som helst frågor!

företag nätverksbyggande arbetsgivare näringsliv
event