Hanken Network Day

Share page with AddThis
Årets största nätverksevenemang på Hanken!

20.9.2018

Hanken Network Day är ett forum för nätverkande bland Hankens studerande, och representanter från medverkande företag. Dagen ordnas varje år på Hanken i Helsingfors den tredje torsdagen i september. År 2018 ordnas Hanken Network Day för den åttonde gången.             

                                 piktochart_95_sve.png

Dagen är ett ypperligt tillfälle för studerande att lära känna olika karriärmöjligheter, samt knyta den första kontakten till intressanta företag. För företagen är det en chans att göra ett gott intryck på möjliga framtida kolleger.

Typiska aktiviteter under dagen

Snabbintervjuer
En snabbintervju liknar på många sätt ”Speed Dating” och erbjuder både dig som studerande och företaget möjligheten att se om det finns gemensamt intresse för framtida samarbete. Totallängden av intervjun är 15 minuter och du kan förvänta dig svåra frågor.

CV Check-In
Under en CV Check-In har du möjligheten att personligen fråga om både allmänna råd för din CV-profil och specifika tips för olika typer av positioner. En CV Check-In är också ett ypperligt tillfälle för att nätverka med olika företag.

After work och nätverksmiddag
Efter den givande dagen är det dags för mingel och nätverkande kring god dryck och mat. Alla företag och startups som deltar i Hanken Network Day får vara med gratis på middagen, så som också kring 30 studerande.
 

Dessa företag deltog år 2017:partnerlogon_till_websidan.png

Se hurudan stämningen var på Hanken Network Day 2016

Frågor?
Tveka inte att kontakta Karriärtjänster på careerservices@hanken.fi om du har några som helst frågor!

företag nätverksbyggande arbetsgivare näringsliv
event