Verkostotapaamiset / Nätverksträffar 2015

FinFYE - ke / ons 19.8, 12.00-16.00

FinFYE (Finnish First Year Experience) -verkoston tavoitteena on kehittää yhteistyössä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen toimijoiden kanssa opintojen alkuvaiheen sujuvuutta ja opintoihin kiinnittymistä edistävää toimintaa, jakaa hyviä käytäntöjä esim. yhteisöllisyyttä ja ryhmäytymistä rakentavasta vertais- ja opettajatuutoroinnista.Verkostotapaamiseen ovat tervetulleita kaikki vastuullisen opiskelukulttuurin ja laadukkaan, vuorovaikutteisen ja innostavan opetuksen ja ohjauksen kehittämisestä kiinnostuneet. Jäsenet voivat toimia tutkimustyössä, opetus- tai ohjaustyössä, opinto- tai muussa hallinnossa tai erilaisissa kehittämistehtävissä tai -hankkeissa.Erkki Härkönen (Turun yliopisto) toimii FinFYE-verkostotaapamisen yhteyshenkilönä: erkhar (at) utu.fi.

Opintopsykologien verkosto - ke / ons 19.8, 14.30-17.00

Katri Ruth (Itä-Suomen yliopisto) toimii yhteyshenkilönä: katri.ruth (at) uef.fi, puh: 040 355 2044.

Tiedot verkostoille

Päivät tarjoavat valtakunnallisille verkostoille mahdollisuuden omiin tapaamisiin keskiviikkona 19.8.2015. Hanken tarjoaa osallistujille tilat. Verkostot maksavat itse mahdollisen tarjoilun (Aalto-yliopiston Rafla).Mikäli haluat tilan verkostosi käyttöön, ota yhteyttä osoitteen peda2015@hanken.fi ja kerro, mistä verkostosta on kyse sekä mille aikavälille tila tarvitaan.

Information för nätverken

I samband med Peda-forum-dagarna 2015, erbjuds nationella nätverk möjlighet att arrangera egna träffar på onsdagen 19.8.2915. Hanken tillhandahåller utrymmen för deltagarna. Nätverken står själva för eventuell servering (kontakta Aalto-universitetets Rafla).Om du vill reservera ett utrymme för nätverkets bruk, ta kontakt med arrangörerna via peda2015@hanken.fi och berätta vilket nätverk det är fråga om samt för vilken tid utrymmet önskas. 

pedaforum_2015_edit2.jpg