Katarina Krokfors
|
12.04.2021
Hanken Svenska handelshögskolan lanserar de första nio avsnitten av Hankens karriärpodd, där Hankenalumner berättar om sina karriärer och vilka val de har gjort samtidigt som de ser tillbaka på sina studier på Hanken. De första tre avsnitten publiceras 12.4.2021.
Monika Ahlskog
|
08.04.2021
Allt fler väljer att frilansa vid sidan av lönearbetet. När lönar det sig att delegera sin bokföring till en byrå eller fundera på om det skulle vara lönsammare att grunda ett eget företag? Och vad måste man tänka på när det blir aktuellt för ett företag att anställa personal?
Fulbright Finland logotyp
|
08.04.2021
Fyra amerikanska forskare kommer att gästa Hanken under våren 2021 inom ramen för Hankens samarbetsavtal med Fulbright Center. Professorerna Nezih Altay, Brian Gibson och Leigh Anne Liu kommer att forska vid Hanken och hålla öppna seminarium om sina resultat. Mera information om seminarierna publiceras på Hankens webbsidor under våren.
Hanken students sitting by the sea
|
06.04.2021
Till följd av pandemin har Hanken haft nästan uteslutande distansundervisning sedan mars 2020. Enligt en färsk undersökning är studenterna vid Hanken nöjda med den digitala inlärningsmiljön och hur de framskrider i studierna, men en del känner sig ensamma.