Flaggor utanför Hankens huvudbyggnad
|
04.06.2020
En forskningsgrupp under ledning av Hankenprofessor Topi Miettinen kommer att starta ett nytt femårigt forskningsprojekt hösten 2020.
Disputation doktorsavhandling
|
04.06.2020
Open access (OA) är ett nytt sätt att dela forskningsresultat öppet på nätet, i motsats till traditionella prenumerationsbaserade publikationer. En ny studie tyder på att de flesta förlag som publicerar oberoende akademiska OA-tidskrifter och OA-tidskrifter på kinesiska inte kan förlita sig på enbart artikelbearbetningsavgifter och måste därför hitta en långsiktig lösning för att överleva och utvecklas.
Hankens flaggor
|
03.06.2020
Lägesrummet vid Helsinki GSE rapporterar att lönefallet i april var störst i Kouvola, Vasa och Helsingfors. Rapporten presenteras i samband med ett webbinarium öppet för alla i Zoom 4.6.2020 kl. 8.00.
Two hands holding a map
|
03.06.2020
Covid-19-pandemin belyser kundernas roll inom affärslivet. Många har blivit dramatiskt medvetna om att utan kunder finns ingen affärsverksamhet. Nu när allt har vänts upp och ned är det relevant att reflektera över det här gamla men grundläggande problemet. Inte för att chefer inte skulle känna till det.