Jobba i datorsal

Dörrarna till datorsalarna, akvariet och studieverkstaden är öppna när högskolan är öppen. En del salar är tillgängliga med egen nyckel nästan hela dygnet.

Datorsalarna på 4:e våningen i Helsingfors

Dörrarna till datorsalarna på fjärde våningen huvudbyggnaden i Helsingfors är öppna när högskolan är öppen. - Med egen nyckel kommer du även utanför öppethållningstiderna. Förlägg din datoranvändning till kvällstid så är det sannolikast att du slipper köa.När det är undervisning i en datorsal bör alla studerande som inte tar del i undervisningen gå ut!STUDIEVERKSTADENStudieverkstaden på första våningen är öppen när högskolan är öppen.AKVARIET OCH DATORER I BIBLIOTEKET

På biblioteket finns sökdatorer och skrivare som du kan använda för att söka uppgifter i databaser.Dessutom finns det datorer i Akvariet, datasalen längst bak i biblioteket i Helsingfors. Dörrarna till Akvariet är öppna då högskolan är öppen.--> Till Akvariet (och läsesalen bredvid) kommer man också med egen nyckel utanför öppettiderna.

Spelregler

Av säkerhetsskäl skall du alltid logga ut innan du går - också om det gäller bara tio minuter. Annars kan någon annan utnyttja ditt konto under tiden. Kom även ihåg att spara dina dokumet med jämna mellanrum så att arbetet inte går förlorat. - Spara inte på desktoppen, utan på näthårdskivan H: eller molntjänsten onedrive.Annat:

  • Det är förbjudet att äta eller dricka i datorsalarna!
  • Om du lämnar datorn sent på kvällen, stäng av den ("shut down the computer").
  • Städa efter dig!
  • Stör inte andra med telefonprat!
  • Hankens datorer är till för studier!