Working Breakfast med Sarah Väre, Key Account Manager, C2 Advertising

25.10.2018 09:00-10:00

Working Breakfast med Sarah Väre, Key Account Manager, C2 Advertising

Location: 
316 / Chesterfield
Working Breakfast är karriärtillfällen där du i avslappnad form med frukostkaffet i hand lär känna framgångsrika hankenalumner som delar med sig av sina yrkesliv. Ett utmärkt sätt att nätverka och få insyn i olika karriärmöjligheter och näringsliv.

Sarah Väre jobbar sen ett par år tillbaka på reklambyrån C2 Advertising i Vasa, först som Copywriter och sedan i somras som Key Account Manager. Under tidsperioden 2012-2016 var Wärtsilä hennes arbetsgivare där hon snabbt avancerade till "Marketing Manager" för Europa och Afrika samtidigt som hon gick magisterprogrammet i Strategisk marknadsföring vid Hanken. Sarah utexaminerades med toppresultat och fanns med på den årliga s.k. Rector's List där de 15 bästa studerande på Hanken erhåller stipendium. Hon blev även belönad för bästa betyg i sin magisteravhandling med titeln "Storytelling in Advertising - a Visual Marketing Analysis". Idag är Sarah doktorand vid sidan av sitt jobb. Som sin första examen har Sarah Väre en kandidatexamen i Konsthistoria med företagsekonomi som biämne från Åbo Akademi.

 

Du är mycket välkommen att inspireras av Sarahs personliga karriärstory https://www.linkedin.com/in/sarahvare/ så här långt och samtidigt lära känna en av de intressantaste reklambyråerna i vår region https://c2.fi/sv/  Max 17 deltagare.

 

Anmäl dig till ann-christine.hemming@hanken.fi