Working Breakfast med Milla Ala, Finance Manager på The Switch

11.4.2018 09:00-10:00

Working Breakfast med Milla Ala, Finance Manager på The Switch

Location: 
316 Chesterfield Chill
Working Breakfast är karriärtillfällen där du i avslappnad form med frukostkaffet i hand lär känna framgångsrika hankenalumner som delar med sig av sina yrkesliv. Ett utmärkt sätt att nätverka och få insyn i olika karriärmöjligheter och näringsliv.

Milla Ala är Finance Manager på framgångsrika The Switch som växt från ett litet start-up företag till ett medelstort internationellt företag. Under tio framgångsrika yrkesår har Milla varit med och jobbat med förändringar i företagets gruppstrukturer och redovisningssystem från finländska GAAP till IFRS, implementering av nytt ERP-system, nya förvärv av bolag osv. Nyligen blev The Switch en del av japanska Yaskawa som innebär att verksamheten växer ytterligare.

Före karriären på The Switch jobbade Milla Ala bl a flera år på KPMG och hos skattemyndigheten. På Hanken läste hon redovisning, handelsrätt och spanska och utexaminerades år 1997.

Du är mycket välkommen att ta del av Millas karriärstory, lära känna och få kontakter till ett av de absolut intressantaste företagen inom energiindustrin som verkar i vår region http://theswitch.com/

Anmäl dig till ann-christine.hemming@hanken.fi