| 22.01.2015

Kandidaternas tur att ge feedback

Studentenkäter blir en allt viktigare del av hur högskolor utvärderas. Enkäterna inverkar på hur vi rangordnas i jämförelse med andra universitet och från och med i år också på vår finansiering. Kandidatrespons (information på finska) är en enkät om nyutexaminerade kandidaters åsikt om utbildningen och sin studietid. Enkäten görs vid alla finländska universitet, och kommer att utgöra grunden för fördelningen av 3 % av Undervisnings- och kulturministeriets finansiering till universiteten.

Kandidatrespons samlas in igen 26.1-13.2

De som fick sin ekonomie kandidatexamen under oktober-december 2014 kontaktas per e-post 26.1 för att lämna sina svar till Kandidatrespons. Under de tre veckor enkäten är öppen försöker vi nå alla kandidater i målgruppen per e-post och telefon.

Det är viktigt att du deltar!

Genom att delta i Kandidatrespons påverkar du utvecklingen inom Hanken, Hanken-studiernas anseende bland t.ex. potentiella studerande och arbetsgivare och Hankens finansiering. I Kandidatrespons har dessutom själva svarsantalet stor inverkan på finansieringsandelen, så varje svar är faktiskt betydelsefullt!